مرغ بدون برنج: نجات دهنده سفره های کم کربوهیدرات!
اگر شما هم به دنبال کاهش مصرف برنج هستید و دلتان یک غذای خوشمزه و سیرکننده میخواهد، مرغ بدون برنج یک گزینه عالی است. در این پست، تجربیات کاربران نی نی سایت را در مورد این غذای محبوب جمع آوری کردهایم.
این تجربیات به شما کمک میکند ایدههای جدیدی برای تهیه مرغ بدون برنج پیدا کنید و از خوردن غذاهای متنوع و سالم لذت ببرید.
- ✳️
خورش مرغ و بادمجان:
یکی از پرطرفدارترین گزینهها، خورش مرغ و بادمجان است که به جای برنج با نان یا بدون نان سرو میشود. - ✳️
مرغ با سبزیجات بخارپز:
یک وعده غذایی سالم و کم کالری که در آن مرغ با انواع سبزیجات بخارپز سرو میشود. - ✳️
مرغ شکم پر بدون برنج:
برای مهمانیها، مرغ شکم پر با مواد دیگری مثل سبزیجات معطر و قارچ جایگزین برنج میشود. - ✳️
سالاد مرغ:
مرغ پخته شده و خرد شده را با انواع سبزیجات و سسهای رژیمی ترکیب کنید. - ✳️
کتلت مرغ:
به جای کتلت گوشت، کتلت مرغ درست کنید و با سالاد سرو کنید. - ✳️
مرغ گریل شده با سالاد:
یک گزینه سریع و ساده برای یک شام سبک. - ✳️
شنیسل مرغ با سبزیجات:
شنیسل مرغ را با آرد سوخاری بدون گلوتن تهیه کنید و با سبزیجات پخته سرو کنید. - ✳️
تاکو مرغ:
مرغ پخته و ریش ریش شده را داخل نان تاکو با سبزیجات و سسهای مختلف پر کنید. - ✳️
رول مرغ:
مرغ پخته شده را با سبزیجات و پنیر کم چرب داخل نانهای ترتیلا رول کنید. - ✳️
سوپ مرغ:
یک سوپ گرم و مغذی که در آن مرغ به همراه انواع سبزیجات پخته میشود. - ✳️
مرغ با سس قارچ و خامه:
یک غذای لذیذ که با گل کلم پوره شده یا کدو سبز بخارپز سرو می شود. - ✳️
خوراک مرغ و نخود فرنگی:
یک خوراک ساده و خوشمزه با مرغ، نخود فرنگی و ادویهجات. - ✳️
مرغ ترش بدون برنج:
با بهرهگیری از کدو سبز یا بادمجان کبابی جایگزین برنج کنید. - ✳️
کوکو مرغ:
یک کوکوی خوشمزه و کم کربوهیدرات با مرغ پخته و سبزیجات. - ✳️
کباب تابه ای مرغ:
کباب تابه ای خوشمزه با مرغ چرخ کرده و ادویه جات معطر، کنار سالاد شیرازی. - ✳️
مرغ بریانی:
مرغ بریانی بدون برنج تهیه کنید و با مخلفات دیگر نوش جان کنید.

اینها فقط تعدادی از ایدههایی بودند که کاربران نی نی سایت برای تهیه مرغ بدون برنج به اشتراک گذاشته بودند.
مرغ بدون برنج: خلاصه تجربیات نی نی سایت
1. مرغ و سبزیجات بخارپز
خیلیها در نی نی سایت پیشنهاد داده بودند مرغ رو با انواع سبزیجات مثل کدو، هویج، بروکلی و فلفل دلمهای بخارپز کنن. اینطوری هم رژیمیه و هم خوشمزه!اضافه کردن ادویههایی مثل پودر سیر، پودر پیاز و آویشن به بخارپز کردن، طعمش رو خیلی بهتر میکنه. برای تنوع میتونید از سس سویا هم استفاده کنید، اما حواستون به میزان نمکش باشه. بعضیها میگفتن قبل از بخارپز کردن، مرغ رو با کمی روغن زیتون ماساژ بدید تا خشک نشه. بخارپز کردن نه تنها سالم تره بلکه طعم طبیعی مواد هم حفظ میشه. میتونید از بخارپزهای برقی یا حتی قابلمه های معمولی برای اینکار استفاده کنید. سبزیجات رو طوری انتخاب کنید که رنگهای متنوعی داشته باشن، اینطوری غذاتون هم جذاب تر میشه.
2. مرغ شکم پر بدون برنج
مرغ شکم پر یه انتخاب عالیه برای مهمونیها. به جای برنج، میتونید از سبزیجات معطر، آلو، قیسی و گردو استفاده کنید. بعضی از کاربرا توی نی نی سایت پیشنهاد دادن که داخل شکم مرغ رو با پیاز داغ و کشمش هم پر کنن. برای خوش طعم شدن مرغ شکم پر، حتماً از ادویههای مناسب مثل زردچوبه، فلفل سیاه و زیره استفاده کنید. پوست مرغ رو با روغن زیتون و زعفران ماساژ بدید تا طلایی و خوشرنگ بشه. بهتره مرغ رو برای چند ساعت قبل از پخت مزهدار کنید تا طعم مواد به خوبی به خورد مرغ بره. فر رو از قبل گرم کنید و مرغ رو در دمای مناسب بپزید تا کاملاً مغزپخت بشه. میتونید برای تزیین مرغ شکم پر از جعفری و لیمو ترش استفاده کنید.
3. سالاد مرغ
سالاد مرغ یه غذای سبک و خوشمزهست که برای شام یا ناهار عالیه. مرغ پخته شده رو ریش ریش کنید و با سس مایونز کم چرب، خیارشور، گوجهفرنگی و سبزیجات دیگه مخلوط کنید. میتونید به جای سس مایونز از ماست یونانی یا سس رژیمی استفاده کنید. اضافه کردن ذرت و نخود فرنگی به سالاد مرغ، طعمش رو خیلی بهتر میکنه. برای تنوع، میتونید از انواع آجیل مثل گردو و بادام هم استفاده کنید. سالاد مرغ رو میشه به عنوان فیلینگ ساندویچ هم استفاده کرد. بهتره سالاد مرغ رو قبل از سرو، چند ساعتی در یخچال بذارید تا طعمها با هم ترکیب بشن. میتونید سالاد مرغ رو با نان تست یا کاهو سرو کنید.
4. مرغ کبابی با سبزیجات
مرغ کبابی یه غذای سالم و لذیذه که میتونید با انواع سبزیجات کبابی مثل فلفل دلمهای، پیاز و گوجهفرنگی سرو کنید. مرغ رو قبل از کباب کردن با آبلیمو، روغن زیتون و ادویههای دلخواه مزهدار کنید. بهتره مرغ رو روی حرارت ملایم کباب کنید تا کاملاً مغزپخت بشه. برای تنوع، میتونید از سس باربیکیو هم استفاده کنید. سبزیجات کبابی رو هم با کمی روغن زیتون و نمک مزهدار کنید. میتونید از سیخهای چوبی یا فلزی برای کباب کردن مرغ و سبزیجات استفاده کنید. برای طعم بهتر، میتونید چند تکه لیمو ترش هم بین مرغ و سبزیجات قرار بدید.
5. مرغ و قارچ خامه ای
مرغ و قارچ خامه ای یه غذای خوشمزه و پرطرفداره که میتونید با پوره سیب زمینی یا سبزیجات سرو کنید. به جای سرو با برنج. مرغ رو تفت بدید و بعد قارچ رو اضافه کنید و تفت بدید تا آبش کشیده بشه. خامه رو با کمی شیر مخلوط کنید و به مرغ و قارچ اضافه کنید و بذارید تا غلیظ بشه. برای طعم بهتر، میتونید از سیر و پیاز داغ هم استفاده کنید. میتونید به جای خامه، از شیر نارگیل هم استفاده کنید. برای تزیین، میتونید از جعفری خرد شده استفاده کنید. میتونید به این غذا مقداری اسفناج هم اضافه کنید.
6. خوراک مرغ و لوبیا سبز
خوراک مرغ و لوبیا سبز یه غذای ساده و مقویه که میتونید به راحتی در منزل تهیه کنید. مرغ رو تفت بدید و بعد لوبیا سبز و پیاز رو اضافه کنید و تفت بدید. گوجه فرنگی خرد شده رو اضافه کنید و بذارید تا جا بیفته. برای طعم بهتر، میتونید از ادویههای دلخواه استفاده کنید. میتونید به این غذا هویج و سیب زمینی هم اضافه کنید. این غذا رو میشه با نون یا به تنهایی سرو کرد. میتونید از مرغ چرخ کرده هم برای تهیه این غذا استفاده کنید.
7. شنیسل مرغ با سالاد
شنیسل مرغ با سالاد یه شام سبک و خوشمزهست. مرغ رو بکوبید، داخل آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری بغلتونید و سرخ کنید. برای سالاد میتونید از کاهو، گوجه، خیار و هویج استفاده کنید. میتونید از سس رژیمی برای سالاد استفاده کنید. به جای سرخ کردن، میتونید شنیسل رو در فر بپزید. اضافه کردن ادویه های مختلف به پودر سوخاری طعم بهتری به شنیسل میده. برای تنوع میتونید از پنیر پارمسان رنده شده روی شنیسل استفاده کنید. حتما روغن اضافی شنیسل را با دستمال کاغذی بگیرید.
8. مرغ ترش گیلانی
مرغ ترش گیلانی یه غذای اصیل و خوشمزه شمالیه که میتونید به جای برنج، با نون یا به تنهایی سرو کنید. این غذا با سبزی های معطر محلی، گردو و رب انار تهیه میشه. مرغ رو تفت بدید و بعد سبزی ها و گردو رو اضافه کنید و تفت بدید. رب انار رو اضافه کنید و بذارید تا جا بیفته. برای طعم بهتر، میتونید از آب نارنج هم استفاده کنید. این غذا طعم ملس و ترشی داره. حتما از سبزی های تازه و معطر استفاده کنید.
9. تاس کباب مرغ
تاس کباب مرغ یه غذای سنتی و خوشمزه است که میتونید به جای گوشت از مرغ استفاده کنید. مرغ رو به قطعات کوچک خرد کنید و با پیاز و سیب زمینی و هویج به صورت لایه لایه در قابلمه بچینید. ادویه ها و کمی روغن اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید تا کاملا بپزه و جا بیفته. میتونید از گوجه فرنگی و بادمجان هم در تاس کباب استفاده کنید. این غذا هم با نون و هم بدون نون خوشمزه است. برای خوش طعم تر شدن میتونید از آلو بخارا هم استفاده کنید. بهتره از مرغ بدون استخوان استفاده کنید.
10. املت مرغ
املت مرغ یه گزینه سریع و آسون برای وعده صبحانه، ناهار یا شام است. مرغ پخته شده یا کالباس مرغ رو نگینی خرد کنید و با تخم مرغ، پیاز و فلفل دلمه ای مخلوط و سرخ کنید. اضافه کردن پنیر پیتزا طعم املت رو بهتر میکنه. میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم در املت استفاده کنید. این املت با نون سرو میشه ولی به تنهایی هم قابل خوردنه. میتونید از ادویه های مختلف مثل زردچوبه و فلفل برای طعم دادن به املت استفاده کنید. برای داشتن یک املت پفکی، تخم مرغ ها را خوب هم بزنید. میتونید از سس کچاپ یا سس تند برای سرو املت استفاده کنید.
11. رولت مرغ
رولت مرغ یک غذای مجلسی و شیکه که میتونید برای مهمونی ها درست کنید. سینه مرغ رو بکوبید و نازک کنید، مواد میانی (مثل اسفناج، قارچ و پنیر) رو روی اون پخش کنید و رول کنید. رولت رو داخل فویل بپیچید و در فر یا بخارپز بپزید. میتونید رولت رو بعد از پخت سرخ کنید تا طلایی بشه. برای مواد میانی میتونید از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید. رولت رو بعد از سرد شدن برش بزنید و سرو کنید. میتونید رولت مرغ رو با سس های مختلف سرو کنید. قبل از پیچیدن، مرغ رو با ادویه های مختلف مزه دار کنید.
12. کباب تابه ای مرغ
کباب تابه ای مرغ یه غذای آسون و سریع برای شام یا ناهاره. مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده، ادویه و سبزیجات معطر مخلوط کنید و در تابه سرخ کنید. میتونید از گوجه فرنگی برای طعم بهتر استفاده کنید. برای اینکه کباب ها خشک نشن، کمی آب به تابه اضافه کنید. کباب تابه ای رو میتونید با نون یا به تنهایی سرو کنید. میتونید از فلفل دلمه ای و جعفری خرد شده در مواد کباب استفاده کنید. اضافه کردن یک قاشق ماست به مواد کباب، باعث نرم تر شدن آن میشود. بهتره از تابه نچسب برای تهیه کباب تابه ای استفاده کنید.
13. سوپ مرغ
سوپ مرغ یه غذای مقوی و سرشار از ویتامین است که برای سرماخوردگی عالیه. مرغ رو با پیاز، هویج، کرفس و ادویه ها بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید. به سوپ میتونید جو، ورمیشل یا برنج هم اضافه کنید (اگر میخوایم بدون برنج باشه اضافه نمیکنیم). میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم در سوپ استفاده کنید. برای طعم بهتر، آب لیمو ترش تازه به سوپ اضافه کنید. بهتره از مرغ با استخوان برای تهیه سوپ استفاده کنید تا طعم بهتری داشته باشه. برای لعاب دار شدن سوپ، میتونید یک عدد سیب زمینی هم به آن اضافه کنید. میتونید به سوپ مقدار کمی زنجبیل هم اضافه کنید.
14. کتلت مرغ
کتلت مرغ یه غذای ساده و خوشمزه است که بچه ها هم خیلی دوست دارن. مرغ چرخ کرده رو با سیب زمینی پخته رنده شده، پیاز رنده شده، تخم مرغ و ادویه ها مخلوط کنید و در روغن سرخ کنید. میتونید از سبزیجات معطر مثل جعفری و گشنیز هم در کتلت استفاده کنید. برای اینکه کتلت ها وا نرن، مقدار کمی آرد سوخاری به مواد اضافه کنید. کتلت مرغ رو میتونید با نون، سالاد یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید. برای اینکه کتلت ها طعم بهتری داشته باشند، میتونید از پودر سیر هم استفاده کنید. میتونید از پیازچه خرد شده هم در مواد کتلت استفاده کنید. برای سرخ کردن کتلت ها از حرارت ملایم استفاده کنید تا مغز پخت شوند.
15. خورشت مرغ و آلو
خورشت مرغ و آلو یه خورشت خوشمزه و ملسه که میتونید بدون برنج سرو کنید. مرغ رو سرخ کنید و بعد آلو بخارا، پیاز داغ، رب گوجه و ادویه ها رو اضافه کنید و بذارید تا جا بیفته. میتونید از زرشک هم برای طعم بهتر استفاده کنید. برای اینکه خورشت شیرین نشه، کمی آبلیمو بهش اضافه کنید. این خورشت با نون سرو میشه و به تنهایی هم خوشمزه است. برای مجلسی تر شدن خورشت میتونید از زعفران دم کرده هم استفاده کنید. مقدار آلو بخارا رو بسته به ذائقه تون تنظیم کنید. بهتره از آلو بخارای بدون هسته استفاده کنید.
16. گراتن مرغ و سبزیجات
گراتن مرغ و سبزیجات یه غذای خوشمزه و مقویه که میتونید بدون برنج سرو کنید. مرغ پخته شده رو خرد کنید و با سبزیجات دلخواه (مثل بروکلی، گل کلم، هویج و قارچ) مخلوط کنید و در ظرف گراتن بریزید. روی مواد سس بشامل بریزید و پنیر پیتزا رنده شده بپاشید و در فر بپزید تا پنیر آب بشه و طلایی بشه. میتونید از سیب زمینی پخته هم در گراتن استفاده کنید. برای طعم بهتر، از ادویه های مختلف در سس بشامل استفاده کنید. به جای سس بشامل میتونید از خامه هم استفاده کنید. بهتره از سبزیجات تازه برای تهیه گراتن استفاده کنید. قبل از ریختن مواد در ظرف گراتن، ظرف رو چرب کنید.






